blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


DIY - Solitaire

- skrevet 25. februar 2017 kl. 14:48 @blogmand
keywords:
#wood
#træ
#solitaire
#diy
#festool
#dewalt
#100p
#brætspil

Min stædighed, gåpåmod og nysgerrighed har desværre lige ødelagt mit forhold til det tidligere nok så spændende brætspil Solitaire :(

Spillet går ud på fjerne alle brikker fra brættet, så der til sidst bare er én tilbage. En brik fjernes fra brættet ved, at en brik "springer" over en nabobrik i samme række eller kolonne (dvs. ikke diagonalt). Brikken som er "sprunget over" kan herefter fjernes fra brættet. Nogle spiller også med en regel om, at brikken som efterlades sidst tilbage på brættet skal stå i en bestemt position, som regel i midten af spillebrættet.

Næsten umuligt, men hvis man laver en hurtig googling "solitaire solution boardgame extended version", så kommer løsningen frem og al spænding er for evig og al tid fjernet! Så tænk dig godt om... er du typen som altid kører samme vej til arbejde, altid ser samme film, kun køber samme slags is eller er du typen som godt kan lide at blive overrasket? Hvis du er sidstnævnte så lad være med at sætte dig ind i løsningen, som jeg har lagt sidst på siden ;)

DIY - gør det selv projektet... Et gammelt skrottet cafébord bliver lavet om til Solitaire brætspillet >

- solitaire løsningen // solitaire solution boardgame extended version -

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/100/diy-solitaire