blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Det er bare sjovere at gå all in...

- skrevet 24. marts 2016 kl. 07:52 @blogmand
keywords:
#blog
#perfektionist
#100p
#bordfodbold
#carlsberg

Hvad tror du mine drenge tænker når jeg bevæger mig op på deres hjemmebane (1.sal) kun iført min grønne bordfodboldsunderbukser og siger: "Er der nogle som er friske på en gang bordfodbold?" Det er fedt og det er sjovt! og med henvisning til min kommende bar i manroom - læs her... så giver det lidt større tilfredsstillelse når der bliver gjort noget ekstra ud af det.
 


"Jeg er ikke ekstrem og det er kun på nogle få områder" ...sagde benægteren. For eksempel når jeg bygger, så bliver det gjort ordentligt, nogle ville kalde det perfektionist, andre at være langt tid om det. For at vende fokus væk, så er den ekstreme type en som...
 

Kender du typen?

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/13/det-er-bare-sjovere-at-gå-all-in