blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Golf review - Brøndby Golf

- played 29 September 2017 // written 16 December 2017 kl. 07:00
> write review for Brøndby Golf - click here...
keywords:
#golf
#review
#course
#ratings
#brøndbygolfklub
#golfdk
#brøndby
Holes: 18 │ Par: 70 │ Length: 5098 meters (gul) │ Slope: 119 │ Course rating: 67,2
Average rating (2,67 out of 6) :

Address

Nybovej 46
2605 Brøndby
Denmark

Phone

+45 43 53 19 00

Email

info@brondbygolf.dk

Web

http://www.brondbygolf.dk/

Info

Price: 300 DKK

Public: Yes

Average ratings 1-6 (6 best)

Course design :
Course condition :
Fairways :
Rough :
Bunkers :
Clubhouse :

Total rating (2,67 out of 6) :

En runde på Brøndby Golfbane startes med et umiddelbart uskyldigt par 4 hul, men greenen størrelse kræver præcision. Straks efter er vandet i spil på 2. hul som er par 5, hvor sø og å ligger langs fairways højre side.

Banen´s 3. hul er et kort par 4 hul, men green ligger højt og stiller store krav til det korte spil.

Efter de næste to huller venter en gåtur gennem fredskoven for at komme ud til ”sletten”, som rummer fire par 4 huller af forskellig sværhedgrad. 8. hul, det tredje par 4 hul, har en green som beskyttes af både sø og bunker.

De langtslående kan forsøge at gå efter green i første slaget. Der skal dog carrys 223 meter fra gul tee.

Til gengæld er der på 9. hul, som er et relativt kort par 4 hul, mulighed for hole-in-one. Det kræver dog, at man fokuserer på flaget og ikke på hazarden i fairways højre side eller på skoven og bakkerne, som flankerer fairway hele vejen til green!

Back nine

Efter endnu en gåtur gennem fredskoven kommer man til 10. teested. Mange tager en dyb indånding inden udslaget på dette par 5 hul, hvor fairway følges af skov på venstre side og vand med out of bounds på højre side. Kommer man herfra med et par, kan man være godt tilfreds.

Efter 10. hul med vand i spil kommer man kun lige rundt om buskene til tee stedet på 11. hul og står overfor næste udfordring som man ellers for det meste skal til udlandet for at finde: Et par 3 hul med en ”ø-green”, en green omgivet af vand på alle sider.

På de sidste 7 huller er der vand i spil på 5 af hullerne. Man slutter runden med et par 3 hul hvor green ligge lige op af terrassen ved klubhuset. I det hele taget er udformningen af mange af hullerne et udtryk for det muliges kunst. Vi har at gøre med en kort men spændende bane, som kræver omtanke mere end lange slag.

kilde: http://brondbygolf.dk/bane/banen/

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/134/golf-review-brøndby-golf