blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Enarmet bandit

- skrevet 7. maj 2016 kl. 07:09 @blogmand
keywords:
#enarmet
#bandit
#ludoman
#spillemaskiner

Blikkenslageren fik tidligere i år, en enarmet tyveknægt i fødselsdagsgave. Hvad er det der gør den maskine så fed? Hvorfor sidder en fantasillion mennesker lige nu hele verden over og kigger på de 3 hjul som drejer rundt?  Er det spillet eller er det pengene? Jeg tror det er pengene! Spillet i sig selv er jo ganske simpelt > Der er 50% chance - enten vinder du eller også taber du - og det er der hver gang og om og om igen!

En spillemaskine eller spilleautomat er typisk en maskine der benyttes til hasardspil på et kasino. Maskinen har tre eller flere hjul, der roterer når en knap trykkes. Et andet populært ord er enarmet tyveknægt, fordi maskinen oprindeligt blev drevet af en løftestang på siden af maskinen (den ene arm) i stedet for en knap på frontpanelet, og fordi af dens evne til at efterlade spilleren tomhændet (tyveknægt). Mange moderne maskiner har stadig en symbolsk løftestang på siden, ud over knappen.

Kan du lade være med at dreje hjulet? - klik her hvis du ikke kan ;)

Læs også - "Er jeg ludoman?"

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/21/enarmet-bandit