blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


En FarMands dagbog

- skrevet 2. februar 2016 kl. 20:23 @blogmand
keywords:
#blogdk
#farmand
#weekendfar

Når man står i situationen så virker det så rigtigt, men på et tidspunkt når man til et punkt i forløbet, hvor det går op for en at den er hel gal! Det tidspunkt var for mig da jeg satte mit hævekort i Netto’s dankort terminal - UPS!

Nu er vi kommet hjem og har haft tid til lige at grine og give knuckles over at vi klarede den, men så kommer tømmermændene og tingene må lige analyseres… hvor gik det galt? og er den gal? Jeg bliver nødt til at have nogle input fra andre, måske er det okay?

Ginnie er på arbejde og Sille og jeg finder på at overraske moderen med at vi handler ind og laver mad. Det er da sket før, men ikke noget som sker ofte ;) Jeg er jo som der står i overskriften “FarMand” Far med stort “F” dvs. ham der gør de vilde ting med børnene og ruster dem bedst i opdragelsen til at møde verden. “Mand” med stort “M” dvs. Hvis der skal bygges rede, så skal alt andet omkring mig bare fungere. Mad og drikke er noget som jeg rækker ud efter ikke noget som jeg skal til at købe eller tilberede. Sådan er det bare og jeg ved de kvindelige læsere allerede nu rynker på næsen og det bekymrer mig egentlig ikke som “Manden” i vores hus!

Vi starter ellers rigtig godt ud med hjemmefra at snakke om hvad vi skal finde på. Det bliver grillspyd, abemad og regnbueis (det var Sille’s forslag med regnbuen ;) På nettet finder vi en Netto som har åbent på helligdage og vi stryger afsted. I køen til kassen begynder det stille og rolig at gå op for mig at den er gal, da jeg føler blikket fra hende der står bag, lige scanne vores kurv hvorefter hun kigger på mig (anklagende) og derefter på Sille 8 år med et blik som siger: “jeg håber det kun er denne weekend du er hos din far!”. Der kunne jeg have reddet den og lagt nogle ting tilbage eller sagt til Sille: “kom… vi går! Vi spiser ude i aften og jo, det bliver billigere!”, men det gjorde jeg ikke og da jeg så står med regningen på 328,30 DKK så er det for sent.

P.S. Yoghurt bollerne er til madpakkerne i morgen, så det hjælper da lidt på det!

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/1/en-farmands-dagbog