blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


App - PMS advarsel

- skrevet 11. marts 2017 kl. 08:00 @blogmand
keywords:
#app
#clue
#pms
#menstruation
#applewatch
#rød
#cyklus
#pegi

Endelig kom den :) Gaven til manden som har alt!

Clue - En app som kan advare dig inden din kæreste/kone får sin PMS, det røde, sit lort, have håndværkere i opgangen, koge jordbær, flage rødt, være ude af drift, gæster fra Rødby, den tid på måneden, periodesovs, ketchup i undervognen, kommunister på besøg, have malere i entréen - "kært barn har mange navne".

De fleste mænd kender det nok? Det føles som om den udkårne går med plaster halvdelen af tiden og man kan hurtigt få slukket lysten, når man får det røde kort. Man tænker hun lyver, det er en sammensværgelse, og hver gang en ny påmindelse om at man er nødt til at føre en kalender over de perioder :(

Meeeen det er så slut nu... jeg ser allerede nu fremtidige øjeblikke som "skat, din frugtbare fase starter om 3 timer! skal vi mødes i soveværelset?" eller "skat, din PMS er på vej. Jeg tager i byen med drengene. Ring når du er klar igen!" eller "skat, din næste cyklus, ser ud til at være forsinket. Jeg giver en omgang."

  

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/101/app-pms-advarsel