blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Bevis din uskyld

- skrevet 29. april 2017 kl. 08:00 @blogmand
keywords:
#opdragelse
#bevis
#omvendt
#psykologi
#familie
#lommepenge
#blogmand

Puhaaa... jeg har lige fået luft efter at have sendt en alenlang sviner til mellemste afkom - det var deeejligt :) Det triste er bare, at jeg ved det er som at pisse i bukserne. Det luner kun kortvarigt.

Lommepengesystemet har fejlet! Vi har tjent 3050,- DKK på vores ungers fejlslagne opdragelse, men det som var meningen med programmet... at jeg ikke skulle få vendt mine involde, når jeg nu gang på gang skal sige det samme, er mislykket! Onsdag i denne uge skrev jeg hovedmistænkte for glas, bestik og madkasse med indhold på værelset. Det gav 10,- DKK i kassen :) Torsdag samme procedure, samme glas og samme beløb. Fredag vil tiltalte så "ud og lege". Fint nok, men ryd lige op på værelset og tilmed aftaler vi at jeg sletter dummebøderne fra de 2 forrige dage, hvis det lykkedes. Hmmm... Nu er det næste morgen og tiltalte er ikke kommet hjem fra legeaftalen, men da jeg går op på værelset finder jeg madkassen fra tirsdag - klamt!

Hvad så nu! Jeg er ikke typen der giver op - stakkels unger :( og hvem giver egentlig op på deres unger? - forhåbentlig ingen! Jeg tog alt mit tøj af, gik i bad og stod på hovedet (ikke et kønt billede) og lige inden mit indianernavn kom til mig fik jeg ligesom vendt tingene og set det fra en anden vinkel.

Omvendt psykologi. Hvorfor skal jeg give 300,- DKK i lommepenge og trække ham hver gang der er noget galt? Næ... nu starter vi fra scratch med 0,- DKK og så hver gang tingenene er iorden putter vi en mønt i sparegrisen :)

Jeg tror på det, ham og det svage lys jeg kan skimte for enden, bag de tårnhøje tøjbunker på hans værelse! Det skal nok funke denne gang :)

Læs også: 

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/108/bevis-din-uskyld