blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Hellere 10 fugle på taget end 1 i hånden

- skrevet 3. juni 2017 kl. 08:57 @blogmand
keywords:
#mcDonalds
#krejler
#cheeseburger
#rabat
#natmad
#konfirmation

Kender du det, hvor man kan blive i tvivl om man har vundet eller tabt?

..Når man sulten er på vej ind til McDonalds, for at bestille 100 cheeseburger til konfirmations natmad og tænker, så må det være muligt at få 1 stk. i hånden - For free! - lidt krejler er man vel altid!. Jeg siger til konen "Jeg spørger sgu om man kan få 1 stk. gratis cheeseburger, når man nu betaler for 100 stk!". Inden pungen rammer disken, siger den flinke McD mand bag disken "I skal bare betale for de 80 stk., så får i de 20 stk. gratis. De er klar ved midnat" - WTF... han sætter mig i en svær situation!

Hvordan vil jeg nu se ud, hvis jeg spørger om man kan få en ekstra? Grådig.. typen der har fået hele hånden, men alligevel vil have en finger mere - hmmm...

Jeg går derfra sulten, selvom jeg lige har betalt for 80 stk. cheeseburgere :(

 

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/112/hellere-10-fugle-på-taget-end-1-i-hånden