blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Tyven er fundet

- skrevet 24. juni 2017 kl. 08:05 @blogmand
keywords:
#opdragelse
#ordsprog
#tyv
#tøj
#thinkingoutofthebox

Tøjtyven er fundet og problemet er løst!

Jeg har 2 drenge som forhåbentlig er vokset, det de skal og de er snart ligeså store som deres far!

Problem: De begynder at "låne" mit tøj, strømper og underbukser og det p****r mig fuldstændig af når jeg ser mit tøj gå rundt samtidigt med at jeg ikke selv kan finde nogle strømper i min egen skuffe :( Oven i deres smålige rapseri udnytter de at jeg er blevet så gammel, at hukommelsen er som en si. Deres forsvarstale bliver hyldet af juryen "Nej, det er min polotrøje, far - kan du ikke huske jeg fik den sidste jul?" ... hvad gør man?

Løsning: Tøj databasen! Hurtig adgang fra mobilen. Værsgo. Samtlige polotrøjer kommer op med størrelse, billede, beskrivelse og vigtigst af alt > ejer :)

Problemer er til for at blive løst!

 

 

 

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/114/tyven-er-fundet