blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Manroom - baren

- skrevet 19. marts 2016 kl. 07:44 @blogmand
keywords:
#gørdetselv
#DIY
#manroom
#kælder
#projekt
#bar

Manroom - et projekt der aldrig bliver færdigt :( Arghhh.. det passer ikke, men det har været noget tid undervejs. Det føles som om min kone saboterer projektet.

...kan det være på grund af navnet "manroom" ? Hun bliver ved med at køre sideprojekter ind... så skal der lige sættes et vindue i, kan du ikke lige dit og kan du ikke lige dat > jeg håber at rummet står klart inden min ældste teenager flytter hjemmefra så vi 3 drenge i huset kan nå at nyde det bare en lille smule! Projektet har dog ingen tidsfrist og tingene bliver tænkt godt igennem inden udførelse, så resultatet bliver intet mindre end fremragende :)

Jeg har snuset rundt på nettet et godt stykke tid efter noget bar-værk. Træ er udelukket da vi har haft vand i kælderen ved store regnskyl, så jeg har kigget på gasbeton og evt. en beklædning med palletræ, som nemt kan udskiftes om nødvendigt - det må gerne være en smule rustikt. Hertil aften fandt jeg billedet du kan se med træ og beton. Smart... dog falder det mig umiddelbart ind at betonsidderne vil vælte hvis ikke de bliver fæstnet med beslag. Løsningen kunne være en svalehalesamling mellem træ og beton. Fed løsning hvis hele baren kan samles uden skruer eller nogen anden form for befæstigelse. Med nævnte løsning kan toppen ikke bevæge sig, men den nederste del af betonelementet kan stadig skride ud. Det klarer vi ved at "sllide" en hylde ind der fastholder de to sider - vupti! Jeg har tegnet løsningen... se nedenstående billede.

Jeg viser min tegning til konen ...hun siger: "hvorfor bruge så meget tid på et møbel - en bar?" Ja, godt du spurgte, for nu skal jeg forklare dig en ting eller to. Det er ikke baaare en bar! For det første er det "mødestedet" hvor man sidder og får en bajer, snakker om tingene. Jeg forestiller mig en af de andre mænd (mine drengebørn) har et problem og jeg siger: "kom vi går lige i manroom og sidder ved baren og snakker om det!" En slags Christiansborg - her bliver tingene ordnet! For det andet, så er dét møbel, det eneste i manroom > Keep it simple :)

> Følg med her på bloggen i manroom projektet.

Kilde:

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/12/manroom-baren