blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Tjen penge på dine børn!

- skrevet 17. april 2016 kl. 17:52 @blogmand
keywords:
#lommepenge
#børn
#opdragelse
#familie

Efter utallige henvendelser fra læsere der har været forbi artiklen "Vores børn betaler lommepenge", så har jeg besluttet at der er rigelig penge hvor de kommer fra og at andre forældre selvfølgelig også skal have muligheden for at tjene penge på deres børn. Jeg har skruet lidt på lommepengesystemet og nu kan du selv prøve det...

Klik forbi http://www.blogmand.dk/lommepenge/ og prøv systemet - det er GRATIS :) Det hele er testet på en iphone 5 og 6, så hvis du opdager en fejl når du langt om længe får installeret det på din Nokia 3110i, så håber jeg at du gider melde tilbage med fejl, mangler og forbedringer! Så skal det nok blive fixet med det vuns. På forhånd tak!

Systemet skal være nemt og man skal hurtigt kunne notere en bøde hvis man finder en beskidt tallerken på teenagerens værelse, så jeg vil kort forklare hvordan du kan lave et bogmærke / ikon på din iphone.

1. Åben din internetbrowser f.eks. safari eller hvad du nu bruger og klik ind på http://www.blogmand.dk/lommepenge/ - klik på nederste ikon i midten med firkanten, hvor en pil peger op (se billede1)

2. Klik på "tilføj bogmærke" og skriv hvad dit bogmærke skal hedde. F.eks "Blogmand - lommepenge" (se billede 2)

3. Vupti! Du er klar til at tjene penge på dine børn!¨

  

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/17/tjen-penge-på-dine-børn