blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Byggepladsen - lang histore kort

- skrevet 14. maj 2016 kl. 07:39 @blogmand
keywords:
#byggeplads
#DIY
#gørdetselv
#bolig
#drøm

Jeg købte ikke en andels- eller ejerlejlighed da jeg flyttede hjemmefra moaren! Kort efter eksploderet ejendomspriserne og det var groft sagt umuligt at få en fod indenfor døren til boligmarkedet.

Samtidigt med at man skulle gå og høre på ens bagkloge venner, som stod til at tjene en halv million, hvis de solgte deres hytte, så fik vi at vide fra Danske Bank at vi kunne låne 700k - ca. nok til at købe et skur :( Et skur duer bare ikke! Postmanden har allerede nu været forbi min kone 3 gange i frokostpausen og resultatet - 1 stk prinsesse og 2 livlige drengebørn der skriger efter en have! Samme postmand har til gengæld et par kolonihaver på sin rute og en dag falder han i snak med en beboer i den lille andelshaveforening og får tilbudt et hus til 115k. Der bliver postmanden så glad for at gå og lave forskellige ting, at han går i lære som tømrer. 

Kolonihaven bliver nøje vurderet efter kolonihaveforbundets stramme regler og solgt med en profit, der gør at vi kan købe lidt mere end et skur :) 2 drengebørn med vokseværk i samme værelse giver nogle komplikationerer, så I 2009 byder vi på et dødsbo, hvor de fleste ting er blevet fixet med gaffatape og strips. I den kommende tid vil jeg ligge nogle før og efter billeder op, som jeg håber vil give noget inspiration til jeres boligdrømme og samtidig fylde jeres gå-på-mod-kop op...
 

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/23/byggepladsen-lang-histore-kort