blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Pandoras æske

- skrevet 29. maj 2016 kl. 11:57 @blogmand
keywords:
#blog
#buddhisme
#aber
#pandora
#billeder
#foto

Når du åbner din computer og kobler på nettet, så åbner der sig en verden med uanet muligheder ;)

Du kan få et gratis grin på youtube, handle i nemlig.com og få bragt varerne hjem, købe en ny og yngre kone, tjene penge på dine børn osv. meeeen, pas nu på for det er nutidens pandoras æske og ulykkerne kan vælte ned over dig hvis du ikke er opmærksom på de uskrevne regler! For eksempel er ikke alle billeder på nettet gratis, så du kan godt ligge nogle af de varer tilbage fra kurven som du tidligere har flået ned fra hylderne! 

Mine 3 buddhistiske aber, jeg bruger som frontfigur øverst på siden, har jeg købt på en side for en lille sum penge og nu har jeg lov til at bruge dem :) Hver abe er en guddommelig budbringer af de tre sandheder - hør intet ondt, se intet ondt og tal intet ondt. Vadjaerne mente, at hvis man ikke hører, ikke ser eller ikke taler ondt, vil vi selv blive beskyttet imod al dårligdom... Ja, så jeg og alle jer der følger med på bloggen er hermed beskyttet! Idag fandt jeg så en abe mere på min computer og lige hvad den beskytter os mod...?

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/29/pandoras-æske