blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Når 1 ko bliver til 5 burgere

- skrevet 11. juni 2016 kl. 07:57 @blogmand
keywords:
#mad
#grill
#weber
#opskrift
#burger
#bacon
#heineken

"Folkeeventyret er en fortælling, som er gået fra mund til mund igennem mange år indtil det blev skrevet ned". Det kan jeg selvfølgelig ikke huske ordret fra min folkeskoletid, men jeg fandt det på nettet som man gør idag :) og det er præcis det nettet kan og det kan det rigtig rigtig godt! Dele historier som i dette tilfælde en god opskrift og det går stærkt, som ringe i vandet, en fjer der bliver til 5 høns eller 1 ko som bliver til 5 burgere.

...Under min daglige strygetur, på min iphone ned gennem dagens facebook nyheder, får jeg smidt den sprødeste burger lige i smasken - MUMS!!!! Må dele, må smage...
 

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/37/når-1-ko-bliver-til-5-burgere