blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Er jeg ludoman?

- skrevet 7. februar 2016 kl. 21:18 @blogmand
keywords:
#dkblog
#ludoman
#martingale

Min professionelle karriere som gambler er slut inden den for alvor kom igang :(

Oddset og pengespil har aldrig rigtig bidt sig fast hos mig, men så skal Danmark møde Sverige i fodbold og Unibet lokker risikofrit hvor man kan spille 100 kr. på Danmark og få dem tilbage hvis de taber og det gjorde de jo. Så jeg ligger inde med 100 kr. på min Unibet konto som jeg troede vil blive sat ind på min bankkonto. Ugen efter kigger forgæves efter mine 100 kr. om de er kommet retur, men det gør de ikke. Så jeg live chatter med en flink mand hos unibet.dk som forklarer mig at de er sat ind på min konto > spillekonto… hmmm… det vil sige at man ikke bare kan hæve dem, men at man skal spille dem igen og igen og igen og… sådan ca. gennem hele maskinen en milliard gange inden man kan trække dem ude af spillehelvedet. Arghhh ok det er måske overdrevet lidt ;)

I frustration spiller jeg de 100 kr. + min velkomstbonus på 3 fodboldkampe for at komme af med pengene og aldrig igen sætte mine virtuelle ben hos unibet igen, men skæbnen vil det at jeg vinder uden at have den mindste forstand på italiensk fodbold. Odds 4,5 nu har jeg så 900 kr. Nu begynder jeg at få færten af guleroden som hænger i en snor lige foran min næse og jeg kommer i tanke om et system på rouletten jeg har hørt om. Hele kontoen bliver vekslet til jetoner og turen går mod rouletten.

Systemet hedder Martingale. Det går ud på at fordoble indsatsen hvis man taber og det funker i starten. Første dag, lørdag vinder jeg 800 kr. 600 kr. søndag. 400 mandag og lidt mere tirsdag så ialt er jeg rundet 3000 kr. Woooaw! …alligevel tænker jeg "kan det være rigtigt?" Så jeg laver en lille simulation i noget kode som gennespiller min spillestil 10000 gange. Kører den igen og igen med forskellige indskud og jeg taber stort set alle mine penge og mere til hver gang!

Med systemet er der råd til at den rammer samme farve 8-9 gange med kontoen på 3000 kr. og nu da jeg ved at jeg statistisk SKAL tabe, så gør jeg det selvfølgelig :( 10 gange samme farve ØV! 

...En af de mest citerede videnskabelige påstande er den om at humlebien ikke kan flyve, men den ved det ikke, og derfor flyver den bare alligevel.

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/4/er-jeg-ludoman