blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Diagnosen er stillet

- skrevet 22. juni 2016 kl. 09:37 @blogmand
keywords:
#asperger
#syg
#kasser
#øl
#diagnose

Situationen er fest og der er fyldt med godtfolk :) Jeg får en snak med vores måske kommende rejsepartner. Hun har været på kursus og jeg mærker hurtigt, at hun nu skal bruge mig som forsøgsperson - hmmmm... Hun siger ikke noget om det direkte, men pejler sig ind med en masse små hurtige hvor, hvad og hvem spørgsmål. Et par minutter senere får jeg diagnosen > Asperger! Hun retter dog diagnosen lidt til, da hun ser min reaktion, så vi ender på "en mild form for Asperger"

"Hvad er asperberger? Jeg har hørt ordet før men kan ikke præcis oversætte det. Snakker vi downs syndrom? Nej, nej... Aspergers syndrom... det er folk som kan lide at sætte ting i kasser! Nå, okay men så giver det jo god mening. Jeg flytter jo rundt på flere hundrede kasser hver dag i mit daglige arbejde som ølmand! Puhaaa... troede det var alvorligt. Senere har jeg googlet diagnosen og jeg bliver faktisk mere og mere glad for den, da jeg finder beskrivelser som...

Sidst men ikke mindst "Evnen til at se det positive i ting" ;) tænker du nok nu?

Læs også om min OCD arbejdsskade - klik her

 

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/43/diagnosen-er-stillet