blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Mappen kom hjem

- skrevet 9. juli 2016 kl. 10:28 @blogmand
keywords:
#Mappen
#barnetsbog
#costabrava
#ferie
#øl
#spanien

Den skarpe læser undrer sig nok allerede nu over hvorfor Mappen skrives med stort M? Er det ikke fordi, at det er begyndelsesbogstavet i første ord i titlen?

Jo, meeeen denne Mappe skrives altid med stort M! For Mappen er ikke bare, hvilken som helst mappe. Det er Mappen som indeholder alle ens tegninger, fødselsdagskort, diplomer osv. fra de tidlige år af ens liv, hvor man boede hjemme og ikke tænkte over at ens forældre kunne kede sig så meget, at de kunne finde på at lave en Mappe med ens syge tanker nedfældet på papir.

Når man som 43-årig får Mappen tilbage, så kan det kun betyde EN ting! Nemlig, at ens mor er ved at rydde op! Hmmm... hvad så nu? Ens unger gider jo ikke kigge i de gamle røgfarvet tegninger, så jeg har taget en hurtig beslutning om at den skal lade livet. Faldt dog lige over et postkort, som egentlig meget godt beskriver min evne, til at berolige familien om at der er styr på det, mens teenagedrengen er i udlandet!

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/47/mappen-kom-hjem