blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Kommunikationsbrist

- skrevet 12. juli 2016 kl. 21:48 @blogmand
keywords:
#bager
#danish
#kommunikation
#ManVsWoman
#brist
#morgentilbud
#tilbud

Vi har babysittet en vovse i denne uge, så skridttælleren har slået flere rekorder. Imorges gik turen så mod bageren for Smørblomst og undertegnet. Som planlagt blev Smørblomst udenfor med vovsen og jeg fik powershoppet 1 liter juice med frugtkød inde i Føtex samt et morgentilbud bestående af 10 rundstykker og 1 dagmartærte til 50 DKK - det kan man da kalde et morgentilbud :)

Da jeg lægger posen i køkkenet, ser jeg en anden pose - hmmmm... jeg åbner den og ser ca. 40 rundstykker UPS!! vi var til fødselsdag i aftes og der fik vi åbenbart rester med hjem. Det skulle konen så nok lige have fortalt mig :( 

Kommunikationsbristen med konen kommer ænderne tilgode imorgen og de næste 40 dage! ...og i den forbindelse vil jeg anbefale at man som mand bliver væk fra køkkenet eller følger nedenstående anbefaling fra Naturstyrelsen - klik her

HUSK 
Man fodrer ikke for ændernes skyld, men for sin egen skyld. Det kan være en lige så stor oplevelse at se ænderne selv finde føden i naturen. 

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/50/kommunikationsbrist