blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Klog på hvad?

- skrevet 10. september 2016 kl. 08:17 @blogmand
keywords:
#klog
#iq
#social
#politik
#respekt

En sagde til mig, at jeg ikke vidste meget om politik! Næ, det er rigtig nok... Politik interesserer mig ikke så meget. Det er dog ikke ensbetydende med at jeg ikke har nogle skarpe holdninger, som jeg står meget fast på og ikke er bange for at diskutere - det er ikke så vigtigt for mig at sætte det i bås. Om det er højre, venstre op eller ned er kun afgørende for mig, når jeg sætter krydset.

Er folk kloge, når de ved meget om politik? Nej, det kan jeg hurtigt svare på. Nogle vil nok synes det og andre vil synes at folk, der læser mange bøger og har stor viden på historie er kloge, men hvor klog er en person, hvis man ikke respekterer et andet menneske på lige fod med en selv uanset stilling, løn, sociale forhold, alder, køn osv...

Jeg husker en situation fra mine unge dage. Vi sidder en gruppe drenge og en person i denne gruppe, bliver ved med at afbryde en anden person i gruppen og agerer som om personen ikke eksisterer. Når personen taler, retter han kun blikket mod gruppens populære skikkelse - som tredje person i denne gruppe, har den situation bidt sig fast i min hukommelse og i mit univers er denne person ikke klog på andre mennesker!

Så klog på hvad?

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/69/klog-på-hvad