blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Too good to go

- skrevet 21. september 2016 kl. 21:29 @blogmand
keywords:
#toogoodtogo
#tgtg
#brød
#savetheworld
#klima

Jeg køber ikke tøj fra får som får får, men tøj fra får som får lam! Narj.. Bare en lille teaser ;) det skal handle om madspild men det er jo også et lille skridt på vejen til at redde vores klode fra selvforskyldt undergang. 

Vi har holdt fødselsdag for den ældste teenager og brugt app'en "too god to go" og hvorfor ikke redde kloden og samtidigt få mad på bordet?

Vi hjælper med at redde fødevarer, som er alt for gode til at gå til spilde. Så for at undgå, at restauranter smider lækkert mad i skraldespanden, kan du bruge vores tjeneste til at finde restauranter i nærheden af dig og blive dagens helt ved at hente restauranternes overskydende mad i takeawaybokse til en meget lav pris – og ved du, hvad det bedste er? Du kan nyde billig lækker mad og samtidig hjælpe miljøet!

Bestil online, vis din kvittering i restauranten og fyld en af vores bionedbrydelige bokse med overskudsmad - det er godt for dig, for restauranten og for miljøet - og kan nydes derhjemme med god samvittighed!

Prisen for 3 poser fyldt med brød 105,- DDK og "too good to go" app'en 0,- DKK

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/71/too-good-to-go