blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


En syg høne har lagt det æg!

- skrevet 29. oktober 2016 kl. 15:40 @blogmand
keywords:
#skuffet
#familie
#sygt
#høne
#kødpølse
#diagnose
#WTF

Da jeg blev opfordret til at starte den her blog, var en af grundene at jeg har nogle syge tanker! Hmmm... Nu synes jeg jo ikke man skal komme med diagnoser inden eller hvis man lige har mødt personen, men jeg vil i dette indlæg beskrive hvordan mit hoved fungerer. Når jeg ser ting og hvilke tanker der så kommer! Giv gerne en tilbagemelding om det er mig der er forkert på den :)

I dag sker der det, at jeg skal lave morgenmad - normal procedure... sætter toast i toastmaskinen og hiver pålægskassen ud. Åbner den 3-stjernet kødpølse og ser 1 stykke klassisk kødpølse WTF!!! Nu kommer reaktionen...

Jeg tænker: Hvilken af mine 3 møgunger har ved deres fulde 5, lavet en mad med kødpølse og ladet 1 stykke klassisk kødpølse ligge i pakken! Det må være en syg høne der har lagt det æg! Jeg ville til hver en tid smide den stakkels lille pølse ned i halsen sammen med de andre! Far er sur OG skuffet!!!

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/79/en-syg-høne-har-lagt-det-æg