blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Ordsprog - Du snakker og røven går

- skrevet 9. november 2016 kl. 13:11 @blogmand
keywords:
#mandesygen
#røv
#feber
#familie
#mand
#ordsprog

Efter aftensmaden er min plan at bore hul til 16 halogenspots nede i kælderen, så jeg bruger et af de få jeg-går-i-kælderen-og-arbejder kort, som jeg har tilbage. Et kort på lige vilkår med jeg-har-lektier-for, som fritager ungerne for at rydde bordet efter maden.

Jeg har ondt i hovedet og fryser, men kroppen er varm! Kælderen laver dog ikke sig selv... så MÅ rejse mig. Vælger dog lige at få besøg af et gammeldags termometer i det rektale område - auuschh! Den er god nok - feber! Jeg lægger mig på sofaen med dyne, hovedpude og 5. lag tøj.

Nu kommer så det sjove :) Fra mit dødsleje kan jeg se at brændeovnen skal fodres. Jeg kalder på "hende der tror hun bestemmer" og siger: "Henter du brænde?" Latteren vokser ude i køkkenet og ender i ...om jeg da er mere syg nu 5 minutter, efter jeg har fået dommen? 

I det her tilfælde må jeg forholde mig til at røven har snakket, termometeret har oversat og resultatet blev - mandesygen! Den er ikke til at kimse af. De fleste kvinder forstår det ikke og kommer nok heller aldrig til det!

Se min fortolkning af flere ordsprog - klik her.

Læs også...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/80/ordsprog-du-snakker-og-røven-går