blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Facebook fødselsdag

- skrevet 4. marts 2017 kl. 08:15 @blogmand
keywords:
#facebook
#fb
#fødselsdag
#venner

Det her deler vandene herhjemme. Min kone og jeg er SLET ikke enige! Jeg forventer heller ikke at du er enig med mig, men tag lige 1 minut til at læse min version...

Når jeg får hundrede fødselsdags hilsener på facebook fra familie, bekendte og facebook venner, så ved jeg godt at alle ikke liiige er kommet i tanke om, at det er min fødselsdag idag. Nej, de får en påmindelse om at "En af dine venner har fødselsdag idag. Send ham positive tanker!" Undskyld mig, men er det ikke en smule upersonligt og plat! Måske skulle man lave en app som kunne skrive disse facebook hilsener helt automatisk, så er man også fri for at bruge tid på det hver dag, som det statistisk bliver med antallet af "venner" på facebook.

Jeg skal nok modtage min straf i form af sure kommentar, lige så pænt og tålmodigt som du har læst det hele. Facebook har mange muligheder og man skal bruge det, man synes funker for en selv. Nogle bruger det til at date, andre til at oprette begivenheder og nogle bruger det til at komme af med lidt galde ;)

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/88/facebook-fødselsdag