blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Bedste køb længe!

- skrevet 12. marts 2016 kl. 08:13 @blogmand
keywords:
#blogdk
#sonos
#lyd

Sonos PLAY:1

Hjemme hos os er det mig der får teknikken til at fungere! Herunder musik, som er noget vi bruger næsten hver dag og det er en stor fordel, hvis det er nemt og det funker! For få år siden havde vi vores musik cd'ere stablet op inden i stuen, idag ligger de i flytttekasser på loftet. Ungerne havde deres mgp cd'ere m.m. liggende spredt rundt på værelset og diverse transistor radioer placeret over alt i huset, men idag ser det helt anderleders ud > det er blevet nemmere, MEGET nemmere!

Allerede nu sidder de små liderlige hifi-nørder og klør sig ivrigt i skridtet og tænker nu bevæger vi os ind på noget interessant. Der må jeg nok skuffe... det her er ikke "hoved" løsningen på vores musikopsætning - surround center eller hvad folk måtte kalde det? Det er den nemme og hurtige løsning, som jeg vil beskrive. Systemet er Sonos og vi har valgt PLAY:1 som er lille og handy og har en stor lyd! Den fungerer som enkelt enhed eller du kan vælge at sætte en i hvert hjørne og få surround :) Vi har placeret 1 højtaler på hver af børneværelserne, 1 på badeværelset (ja, den tåler fugt), 1 i stuen og 1 i køkkenet. Systemets fordele:

Vi har nu kørt med systemet i et års tid og jeg er endnu ikke stødt på noget som ikke fungeret. Der har ikke været afbrydelser til det trådløse netværk eller tidspunkter hvor jeg har tænkt... det kunne være godt hvis man også kunne...

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/9/bedste-køb-længe