blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Nytårsforsæt 2018

- skrevet 30. december 2017 kl. 07:03 @blogmand
keywords:
#nytårsforsæt
#presdigselv
#projekt
#adhd
#mål
#nytår

Det nye år nærmer sig og det er jo altid spændende med en lille konkurrence og det er jo det, som nytårsforsættet egentlig er? Hvem vinder? Den gode fe på højre skulder eller onde feen på venstre? Uanset hvad, så både vinder og taber jeg :( Så jeg har besluttet at kigge lidt anderledes på det, for at finde motivationen.

Livet er ikke mere "bare derudaf, med hoved under armen'", som da jeg var teenager, så nu her i mit voksenliv har jeg besluttet mig for, at det er godt at have nogle mål? Så kunne nytårsforsættet godt være det! Mål for livet... Hmmm, det var lige pludselig et stort spørgsmål? Og hvad gør jeg, hvis der er noget jeg ikke ved? Så googles der og her er, hvad jeg er kommet frem til af gode nytårsforsæt.

Wupti - check på nytårsforsættet for patienten med ADHD... mindst en af ovenstående ting skal jeg udføre hver uge, de næste 52 uger.
 

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/952/nytårsforsæt-2018