blogmand.dk
- En mands daglige ucensoreret tanker og iagtagelser :)


Er det for meget forlangt?

- skrevet 13. januar 2018 kl. 06:30 @blogmand
keywords:
#mand
#familien
#hverdag
#oprydning
#psyke
#diy

En helt almindelig morgen herhjemme!

Jeg står op og går ud i køkkenet for at sætte kaffe på :) Hmmm... der hænger en ledning fra smoothie maskinen ud af køkkenskabet. Nåh, der en nok bare en som har haft for travlt til at lukke skabet ordentligt, der kommer nok en anden og gør det.

Så ser jeg en skål med karrysuppen fra i forgårs. Placeret på køkkebordet lige over opvaskemaskinen! Hmm... der er nok bare en som har haft for travlt til at sætte den på plads, der kommer nok en anden og gør det.

Jeg runder manroom i kælderen. Hmmm... dartpilene er ikke lagt på plads og de ødelagte spidser er ikke skiftet. Nåh, der en nok bare en som har haft for travlt! Der kommer nok en anden og gør det.

Jeg går i bad. Skydelågerne står vidt åbne. Hmmm... Prinsessen som lige er kørt i svømmehalen har lige hentet svømmetøj og håndklæde i skabet. Hun havde nok for travlt til at lukke skydelågerne igen. Der kommer nok en anden og gør det.

- Synes du om artiklen?

så del eller like med dine venner på de sociale medier ...eller endnu bedre... du kan skrive en kommentar OG dele artiklen :)
Add a comment...
URL: https://www.blogmand.dk/blog/962/er-det-for-meget-forlangt